Levering og returnering

LEVERING

Bestiller du før kl 12.00, bliver din ordre sendt samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 12.00 bliver sendt dagen efter. Du modtager din ordre indenfor 1-3 hverdage.

OW INTIMATES sender pakker med GLS. Pakken sendes til den nærmeste pakkeshop i dit område. Vi sender altid din pakke forsikret med et leveringsgebyr på 30 kr. 

Leveringstiden fremgår under det aktuelle produkt, og forudbestillinger har ekstra leveringstid. Bestiller du andre varer med din forudbestilling, modtager du varerne samlet. Ønskes du at få de andre varer sendt først, kan du kontakte os på shop@owintimates.com.

RETURNERING

Hos OW INTIMATES har du 30 dages fri fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 30 dage overskredet vil pakken ikke pr. automatik blive sendt retur til kunden.

Du som køber står selv for returnering af pakken.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da OW INTIMATES ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger returnering uden forsikring. 
Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, den skal dog altid frem til vores adresse og kan IKKE sendes til pakkeshops - disse pakker bliver ikke afhentet. Vi tager heller ikke imod DAO.

 

Find retur seddel her: DOWNLOAD HER

RETURADRESSE:

OW INTIMATES
Hjulmagervej 9D
7100 Vejle

 

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

 • Produktet har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt eller er påført dyrepels.
 • Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget. 
 • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

  UAFHENTEDE VARER

  Uafhentede varer, der sendes retur til OW INTIMATES, vil blive fratrukket et returneringsgebyret. OW INTIMATES refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede vare på vores adresse.

  REKLAMATION

  Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte OW INTIMATES, som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.
  Du kan kontakte os på: shop@owcollection.com

  OMBYTNING

  Desværre kan vi ikke tilbyde direkte ombytning. Hvis du vil ombytte en style fra din ordre skal du blot returnere den oprindelige vare og vi sender den korrekte størrelse til dig. Hvis du er bekymret for at varen ikke er tilgængelig, imens vi behandler din returnerede varer, anbefaler vi at placere den nye ordre med det samme - da vores lager er begrænset.